Politica de confidentialitate

1. Introducere
Această politică de confidențialitate are scopul de a vă ajuta să înțelegeți mai bine modul în care colectăm, folosim și stocăm informațiile dvs. personale, in acord cu Prevederile Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor) si aplicabil de la 25 mai 2018, - indiferent că sunteți un comerciant sau un utilizator final care utilizează licentele, aplicațiile sau serviciile Amenofis (împreună, "Servicii"), un magazin care utilizează tehnologia noastră, sau dacă pur și simplu vizitați acest site. Utilizând oricare dintre serviciile Amenofis, sunteți de acord cu termenii acestei Politici de confidențialitate și, după caz, cu Termenii și condițiile Amenofis.

Putem actualiza din când în când această politică de confidențialitate pentru a reflecta, de exemplu, modificările practicilor noastre de confidențialitate sau din alte motive operaționale, legale sau de reglementare. Dacă vom efectua modificări semnificative la această politică de confidențialitate, vă vom informa despre astfel de modificări prin publicarea politicii revizuite pe acest site web și, dacă este cazul, prin alte mijloace. Continuând să utilizați acest site sau serviciul de asistență după ce aceste modificări sunt postate, sunteți de acord cu politica revizuită.


2. Informa
ții de la comercianții
 Dacă sunteți un comerciant, cumpărătorii dvs. trebuie să înțeleagă cum Dvs si  Amenofis le colectează și prelucrează informațiile personale. În consecință, dacă utilizați Serviciile, sunteți de acord să publicați o politică de confidențialitate actualizată și exactă pe magazinul dvs., care respectă legile aplicabile afacerii dvs. De asemenea, sunteți de acord să obțineți consimțământul de la cumpărătorii dvs. pentru utilizarea și accesarea informațiilor lor personale de către Amenofis și alte părți terțe, in vederea respectarii Legislatiei nationale si europene in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal.

Ce informatii colectam de la magazine si de ce?
• Colectăm numele reprezentantului legal, numele companiei, adresa, adresa de e-mail si numărul    de telefon, tipul companiei, numărul de identificare al companiei. De asemenea, colectăm parole și informații de securitate utilizate pentru autentificare și acces la cont

•    Utilizăm aceste informații pentru a vă oferi serviciile noastre; de exemplu, să vă contactam, să vă ajutam sa intelegeti serviciile noastre, să vă oferim publicitate și marketing și s